vrijdag 8 mei 2015

Op bosklassen in Kinrooi, dag drie!

Hallo iedereen!

De derde bosklasdag ! Goed op tijd werden we weer gewekt door de juffen en meesters. We waren goed uitgerust voor een nieuwe dag. Eerst onze koffers inpakken, tanden poetsen, gezicht wassen en kleren aandoen zodat we helemaal klaar waren voor de ochtendgymnastiek.


Weeral een heerlijk en stevig ontbijt met lekker tonijnslade en eiersalade! De kookploeg heeft dit  jaar weer heel knap hun best gedaan voor ons. Keer op keer hebben we super lekker gegeten ! Een dikke DANKJEWEL van alle bosklassers!!! Ook voor onze heerlijke tussendoortjes en grenadine.

Voor we vertrokken met de bus speelden we nog een leuk spel. Een spel over Geronimo in Egypte waarin we kaarten van elkaar moesten winnen, maar waar het vooral om het plezier ging!


Na het spel waren we vertrekkensklaar om naar onze laatste bestemming te gaan. Naar de grote speeltuin in Koersel. Daar hebben we eerst weer gezellig gepicknickt. Zo konden we nog heel de dag verder spelen want het was een heel grote en leuke speeltuin! Ook moesten we ervoor zorgen dat onze laatste grote opdracht tot een goed einde gebracht werd… Maar gelukkig hadden we tijdens onze driedaagse genoeg puzzelstukken bijeenverzameld om de krant van Geronimo opnieuw bijeen te puzzelen… Eind goed, al goed, en we kregen nog een lekkere beloning.

Straks gaan we naar huis, toch een beetje triest omdat de bosklassen voorbij zijn. Het was echt heeeeeeel leuk J ! Maar we zijn ook wel een beetje blij dat we jullie terug zullen zien.

Tot straks !!!

Onze verslaggevers:

Ersan, Halim en Abdelahad uit het 3de en 4de leerjaar