donderdag 7 mei 2015

Op bosklassen in Kinrooi, dag twee!

Een nieuwe start J om 7.15u werden we gewekt door de juffen en meesters. Het zonnetje scheen en we begonnen de dag lekker fris met een leuke ochtendgym.


Met ontbijtje van lekkere verse boterhammetjes met boter, kaas, confituur, choco en lekkere verse eieren werden we weer goed in de watten gelegd door de lieve kookouders ! Iedereen had weer flink zijn buikje rondgegeten en stond zo weer paraat voor de bosklasdag 2!

Voor de middag speelden we drie leuke activiteiten. We hielden een heuse foto-zoektocht die niet even gemakkelijk was, maar we toch allemaal goed gedaan hebben. We leerden heel wat nieuwe disco-moves. En we speelden het Kubb-spel. Dat was allemaal echt heel tof!


's Middags hebben we nog lekkerder gegeten. We kregen allemaal verse groentjes, zelfgemaakte tonijnsalade en heerlijke worstjes. Zo kon iedereen zelf kiezen wat die graag wilde eten.

Ook nu werd er super flink gegeten, want we hadden al onze krachten nodig om de hele namiddag te kunnen stappen als echte bosklassers. We konden kiezen tussen de dodentocht die tot in Nederland ging, en de bruggentocht waar we over heel wat bruggen moesten. We stapten wel 10 kilometer !!!!!!!! Dat was knap van iedereen en ook wel interessant omdat we veel van de natuur konden zien.


Toen we weer aankwamen stond de soepreceptie al op ons te wachten. Heerlijke soep, buiten in het zonnetje, het kon niet beter ! Het avondeten was dit keer Spaghetti J heerlijke krulletjes met lekkere saus en kaas.

Ter gelegenheid van dertig jaar bosklassen kregen we speciale gasten over de vloer: K4 (Karen, Kristel, Josje en ook Kathleen was er weer bij). Tenslotte gingen we nog op oriëntatietocht in kleine groepjes waar we zelf zonder juf of meester de weg moesten zoeken rond het domein. Bij aankomst kregen we nog een ijsje van meneer directeur en na een warme douche was het tijd om in bed te kruipen...

Tot morgen !!

Met volle plezier, onze verslaggevers:

Dzhaner, Yilmaz, Alexander DM en Britt J uit het vierde leerjaar