woensdag 4 mei 2016

Bosklassen 2016 dag drie!

Jammer genoeg, onze laatste dag op bosklassen. De wekker ging om 7u. Sommige Eduardjes waren nog een beetje moe, maar er was geen tijd te verliezen. Want we moesten alles inpakken en ons vertrekkensklaar maken.


Voor de Eduardjes die daarna nog een beetje moe waren, was er zoals gisteren weer een super leuke ochtendgymnastiek. Hierna was iedereen wel goed wakker.

Klaar voor een heerlijk ontbijt. Lekker vers brood, versgemaakte tonijn- en eiersla, confituur, choco en als lekker extraatje kregen we nog 4 speculaasjes. Wat een leuke verassing. De kookouders deden ook op deze bosklassen hun uiterste best om ons telkens te verwennen met een lekkere maaltijd. We gaven ze daarom ook een heel groot applaus, nog een keertje een dikke dankjewel!


We speelden nog een laatste spel aan ons verblijf. Tijdens de piratenstratego probeerden we zoveel mogelijk kaartjes te bemachtigen met een zo hoog mogelijkste score. Iedereen deed super goed zijn best maar blauw en oranje hadden de hoogste score.

Toen kwam de bus. Tijd voor nog een 10-uurtje, waarvoor ook een dikke dankjewel aan onze directie! Zij kwamen gisteren nog op bezoek en brachten heerlijke Lions mee. Dat was weer lekker smullen.


Wanneer al onze koffers in de bus lagen, bracht deze ons naar de ‘Lilse Bergen’. Dit was echt een bangelijk leuke speeltuin waar we naar hartenlust konden spelen.  Op de middag hebben we daar ook als echte bosklaspiraten nog gezellig gepicknickt.

Straks moeten we nog zien wie de meeste munten heeft verzameld om de schatkist te openen. Wij zijn super benieuwd naar onze schat. Spannend…

Om 16u komt de bus ons terug halen en keren we terug naar huis. Dankjewel voor deze fantastische bosklassen! Het was echt genieten!

Groetjes,

Selma, Elena, Robbe en Jens.