maandag 2 mei 2016

Bosklassen 2016 dag één!

Deze morgen was het een beetje spannend. Heel wat Eduardjes waren erg benieuwd naar de Bosklassen. Om half 9 vertrokken we eindelijk naar Herentals. De sfeer was al erg goed in onze 2 bussen. Eerst stopten we in Lier. Daar speelden we een heel leuk stadsspel om munten te verdienen. Ook gingen we zwemmen in een heus attractie-zwembad “De Waterperels”. We hadden echt veel geluk met het weer, het was een mooie zonnige dag zodat we gezellig konden picknicken op een groot grasveld. Dat was genieten!


Opnieuw vertrokken we met de bus, op weg naar het 5-sterren paradijs van onze Bosklassen. De kamers zijn erg leuk en we slapen allemaal bij onze vrienden en vriendinnetjes. Na dat we onze bedjes klaarmaakten, speelden we nog wat spelletjes en gingen we hout zoeken voor het grote kampvuur, we speelden met de frisbee en de VIP-tent werd heel mooi versierd, ze zag er echt schitterend uit!


Dan begonnen onze buikjes te grommen, tijd om te eten! We kregen een heerlijk soepaperitief buiten in het zonnetje. Nadien kregen we hemels lekkere fish sticks, en hééééééél lekkere appelmoes samen met frietjes, mayo en ketchup! Het was echt een feestmaal! Dankjewel lieve kookouders!


Het was al een super leuke dag, maar het leukste moet nog komen… Het kampvuur, een avondspel,… dus de dag is nog lang niet om.


Wij genieten hier met volle teugen!

Groetjes,

Bercem, Malak, Amal, Yasemin, Aya en Oumayya