donderdag 10 mei 2018

Onze derde dag op bosklassen 2018


Hallo Bosklas-fans!


Vandaag zijn we lekker vroeg opgestaan, maar dat was niet erg want… het was nog steeds BOSKLASSEN! We maakten meteen onze koffers en nadien was het weer lekker dansen op de ochtendgym.


Wij hadden hier heel veel geluk met onze kookouders. Ook deze ochtend kregen we weer een zalig ontbijt met boterhammen, kaas, choco, confituur en vandaag ook heerlijke speculaasje. En de kers op de taart: de drankjes. Lekkere thee, melk en water! Van ons verdienen ze een groot applaus voor al hun harde werk en omdat ze zo lief waren! D-A-N-K-U!! DANKU!
Na het ontbijt deden we nog een laatste keer een leuke spelwacht en hebben we afscheid genomen van de kleine geitjes. We speelden ook nog het grote bosklas-piratenspel. Met dit spel kregen we krachten. Om de hoogste kracht te winnen, moesten we elkaar aan tikken. Iedereen deed heel leuk mee en kon goed lopen! Het was een tof spel!

We stapten na het spel opnieuw in de bus. Een klein halfuurtje rijden en we kwamen aan bij een super grote speeltuin in de Lilse Bergen. Een speeltuin in het water waar we gezellig konden spelen en kikkervisjes zoeken. Jammer dat we niet mochten zwemmen, maar gelukkig konden we wel pootje baden.


In de speeltuin kwam ook de grote bosklaskapitein-piraat op bezoek. We mochten onze munten tellen maar geen enkele groep had er genoeg om de code te kunnen kopen. MAAR… wij hadden een fantastisch idee: we telden al ons geld samen. Zo hadden we wel genoeg en konden we samen de code kraken 😊 De schatkist ging open en hij zat vol met snoep. Het was super lekker! Snoep voor iedereen! Wij weten wel: samen is beter dan alleen!

Spijtig genoeg zijn de bosklassen bijna gedaan. Zo dadelijk vertrekt de bus terug naar school. Het was echt super super super mega leuk! Maar stiekem kijken we er ook naar uit om onze mama’s en papa’s terug te zien!
Tot straks!

Uw journalisten:

Azra (4A), Aicha (3A), Chaima (4A), Roumayssa (3A), Natasha (3A), Vanessa (4B), Mert (3A), Gabriela (4B) en Yasmine (4B)